Про затвердження вартості здійснених невід’ємних поліпшень орендованого комунального майна

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Положенням про оренду комунального майна Тернопільської міської територіальної громади затвердженого рішенням міської ради від 29.10.2021року №8/10/21 «Про порядок оренди майна,  комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», розглянувши звернення та матеріали представлені директором Товариства з обмеженою відповідальністю «ПАКО-ЛТД» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити вартість невід’ємних поліпшень здійснених Товариством з обмеженою відповідальністю «ПАКО-ЛТД» (ідентифікаційний код 42844102) в орендованій нежитловій будівлі комунальної власності за адресою: м. Тернопіль, вул. Максима Кривоноса,7а, загальною площею 937.9 кв.м в сумі 9 716 844. 73грн. (дев’ять мільйонів сімсот шістнадцять тисяч вісімсот сорок чотири гривні сімдесят три копійки) без ПДВ для врахування її при розрахунку орендної плати чи приватизації об’єкта оренди.

2.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.