Про включення об’єкта до Переліку другого типу та надання в оренду майна комунальної власності

Розглянувши звернення комунальної установи «Тернопільський муніципальний духовий оркестр «Оркестра Волі» від 25.10.2022 №1/2022 та представлені документи, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про оренду державного та комунального майна», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», рішенням Тернопільської міської ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Включити до Переліку другого типу майно комунальної власності, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону згідно з додатком (додається).

2. Надати в оренду комунальній установі «Тернопільський муніципальний духовий оркестр «Оркестра Волі» (код ЄДРПОУ 21134816, юридична адреса: 46018, м.Тернопіль, вул.Миру,6) майно комунальної власності, вказане в п.1 даного рішення.

3. Комунальній установі Тернопільський міський Палац культури «Березіль» імені Леся Курбаса укласти договір оренди нерухомого або іншого окремого індивідуально визначеного майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом його продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.

4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.