Про безоплатну передачу на баланс майна комунальної власності

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», відповідно до Типового положення про бухгалтерську службу бюджетної установи, затвердженого постановою КМУ від 26.01.2011 №59 (зі змінами від 07.11.2012 №1022, 09.01.2013 №11), з метою належного обліку майна комунальної власності та ефективного його використання, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Безоплатно передати майно з балансу Тернопільської спеціалізованої школи І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов на баланс Тернопільського закладу дошкільної освіти (ясла садок) №5 згідно з додатком (додається).
2. Тернопільській спеціалізовані школі І-ІІІ ступенів №3 з поглибленим вивченням іноземних мов та Тернопільському закладу дошкільної освіти (ясласадок) №5 здійснити передачу-прийняття майна зазначеного в п.1 рішення згідно вимог чинного законодавства.
3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.