Про внесення змін у рішення міської ради від 13.03.2020 №7/47/23 «Про впровадження та реалізацію міжнародної Ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» у Тернопільській міській територіальній громаді»

Відповідно до Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про сприяння соціальному становленню та розвитку молоді в Україні», на виконання Державної соціальної програми «Національний план дій щодо реалізації Конвенції ООН про права дитини на період до 2021 року», затвердженої постановою Кабінету Міністрів України № 453 від 30.05.2018р. та Меморандуму про наміри та взаємодію між Представництвом Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ) в Україні та Тернопільською міською радою, щодо участі Тернопільської міської територіальної громади у програмі «Громада, дружня до дітей та молоді» від 27.09.2019 р., з метою забезпечення нагальних потреб дітей та сімей з дітьми, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни у рішення міської ради від 13.03.2020 №7/47/23 «Про впровадження та реалізацію міжнародної Ініціативи «Громада, дружня до дітей та молоді» у Тернопільській міській територіальній громаді» та викласти додаток №3 «План дій з реалізації ініціативи «Тернопільська міська територіальна громада – Громада, дружня до дітей та молоді»» в новій редакції згідно з додатком (додається).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.