Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 22.12.2021 року №1202 «Про організацію громадських робіт у 2022 році»

Керуючись Законом України «Про зайнятість населення», Порядком організації громадських робіт та інших робіт тимчасового характеру, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України №175 від 20.03.2013 року, з метою організації громадських робіт на території Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради:
В И Р І Ш И В:
1. Внести зміни в додаток 1 до рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 22.12.2021 року № 1202 "Про організацію громадських робіт у 2022 році", а саме викласти в новій редакції:
1.1. абзац 6 «догляд та надання послуг особам похилого віку та особам з інвалідністю, дітям-сиротам, ветеранам війни та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, внутрішньо переміщеним особам, людям, які постраждали від війни, у т.ч. що здійснюється благодійними фондами та громадськими організаціями, дитячими будинками та будинками для осіб похилого віку різних форм власності, а також
догляд за хворими та допоміжні роботи у закладах охорони здоров’я»
1.2. абзац 9 «надання допомоги в соціально-психологічній реабілітації ветеранів війни та членів їх сімей, членів сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членів сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, у т.ч. що здійснюється благодійними фондами та громадськими організаціями»
1.3. абзац 15 «допоміжні роботи, пов’язані з ремонтом та утриманням об’єктів (приміщень) благодійних фондів та громадських організацій, які надають допомогу соціально незахищеним верствам населення, дітям - сиротам та дітям позбавленим батьківського піклування, ветеранам війни та членам їх сімей, членам сімей загиблих (померлих) ветеранів війни, членам сімей загиблих (померлих) Захисників та Захисниць України, особам похилого віку, інвалідам, які потребують піклування та сприяють соціальній реабілітації осіб».