Про підтримку вуличних мистецьких виступів на території міста Тернополя

З метою створення комфортних умов взаємодії мешканців та гостей міста, вуличних виконавців, популяризації музичного мистецтва, зокрема українського, сприяння самовираженню і розвитку окремих вуличних артистів, а також творчих музичних колективів, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про забезпечення санітарного та епідемічного благополуччя населення», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Визначити локації, час та умови проведення виступів вуличних музикантів у місті Тернополі, згідно з додатком (додається).
2. Визначити, що на одній локації впродовж дня один музикант чи гурт можуть безперервно виступати не довше двох години без встановлення будь-яких сценічних конструкцій, час між виступами різних музикантів повинен тривати не менше 30 хвилин.
3. Звернути особливу увагу виконавців щодо:
- необхідності дотримання загалом норм чинного законодавства України щодо захисту населення від впливу шуму, дотримання правил благоустрою та громадського порядку;
- заборони проведення виступів у стані алкогольного сп’яніння чи під впливом наркотичних засобів, а також у дні трауру, дні пам’яті та на час проведення культурно масових заходів;
- неприпустимості публічного використання творів російською мовою та творів, які провокують розпал ворожнечі на національному, релігійному ґрунті чи мають нецензурний характер.
4. Управлінню муніципальної інспекції забезпечити взаємодію з правоохоронними органами з питань охорони правопорядку та забезпечення благоустрою та чистоти, збереження зелених насаджень під час заходів, зазначених у п.1.
5. Визнати таким, що втратило чинність, рішення виконавчого комітету від 01.06.2011 №900 «Про визначення місць та часу для виступів вуличних музикантів у місті Тернополі».
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.