Про розміщення та виготовлення соціальної реклами

З метою висвітлення інформації, яка спрямована на популяризацію загальнолюдських цінностей та досягнення суспільно корисних цілей, у тому числі здорового способу життя, охорони природи, збереження енергоресурсів, профілактики правопорушень, державного суверенітету, безпеки та оборони, патріотичного виховання, загальнодержавних, міських, суспільних культурно-мистецьких заходів і подій, проведення фестивалів, концертів, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», Порядком розміщення зовнішньої реклами у Тернопільській міській територіальній громаді, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню стратегічного розвитку міста забезпечити розміщення та виготовлення соціальної реклами в кількості та обсягах не більше зазначених у додатку до рішення (додається).
2. На період розміщення соціальної реклами не нараховувати власникам рекламних засобів плату за тимчасове користування місцем розташування рекламних засобів, що перебуває у комунальній власності Тернопільської міської територіальної громади.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Ігоря Крисоватого.