Про демонтаж рекламних засобів

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні» та «Про рекламу», Постановою Кабінету Міністрів України від 29.12.2003 №2067 «Про затвердження Типових правил розміщення зовнішньої реклами», рішенням виконавчого комітету міської ради від 12.12.2018 №949 «Про затвердження Порядку розміщення зовнішньої реклами в Тернопільській міській територіальній громаді», рішенням виконавчого комітету міської ради від 07.04.2015 №276 «Про створення постійно діючої робочої групи», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Демонтувати рекламні засоби, які встановлені без дозволу на розміщення зовнішньої реклами згідно з додатком (додається).
2. Постійно діючій робочій групі вжити заходи для організації проведення демонтажу рекламних засобів.
3. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.
4.Комунальним підприємствам «Тернопільводоканал», «Тернопільміськсвітло», «Тернопільміськтеплокомуненерго», «Міськшляхрембуд», «Тернопільелектротранс», фірмі «Тернопільбудінвестзамовник», приватним підприємствам «Східний масив», «Люкс», «Наш дім», «Фаворит» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу.
5. Тернопільському міському РЕМ ВАТ «Тернопільобленерго» забезпечити від’єднання об’єктів зовнішньої реклами від електропостачання.
6. Проведення робіт з демонтажу, приймання та зберігання демонтованих рекламних засобів КП «Масив» і постійно діючій робочій групі оформити відповідними актами. Видачу демонтованих рекламних засобів провести після сплати власником вартості робіт по демонтажу і вартості її зберігання згідно підтверджуючих документів.
7. З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського районного управління поліції ГУНП в Тернопільській області.
8. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення на сайті Тернопільської міської ради.
9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради – Ігоря Крисоватого.