Про введення в дію протоколу засідання конкурсної комісії

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.30 Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року №1173 (із змінами і доповненнями), враховуючи рішення конкурсної комісії з визначення виконавця з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Ввести в дію рішення конкурсної комісії зазначене у протоколі №8 від 02 листопада 2021 року щодо визначення переможця конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади (додається).
2. Договір з переможцем конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади, Лоти №№1, 3, 5, 6, 7, укласти терміном на 1 рік із врахуванням його звернення.
3. Уповноважити начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовського на укладання договору з переможцем конкурсу.
4. У разі відмови переможця конкурсу від підписання договору, не укладення договору з його вини у встановлений строк чи відмови від надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади, договір укладається з наступним учасником, який за результатами оцінки набрав максимальне число балів з числа інших поданих конкурсних пропозицій.
5. Визначити ПП «Квартал – Л», ТОВ «Квартал – Л», ПП «Екотерн», ДП «Екотерн «Транс» ПП «Екотерн» та ДП «Екотерн ЮА» ПП «Екотерн» виконавцями послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади до проведення нового конкурсу та укладення відповідного договору.
6. Конкурсній комісії з визначення виконавця з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади забезпечити організацію підготовки нового конкурсу по Лотах №2 та №4 згідно вимог чинного законодавства.
7. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
8. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.