Про включення об’єкту до Переліку першого типу та передачу в погодинну оренду майна комунальної власності шляхом проведення аукціону

Розглянувши звернення фізичної особи – підприємця Дзюби Мар’яни Євгенівни, керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Включити до Переліку першого типу та оголосити про намір передачі в погодинну оренду майна комунальної власності шляхом проведення аукціону згідно з додатком (додається).
2. Управлінню освіти і науки оприлюднити Перелік та здійснити процедуру передачі в оренду шляхом проведення аукціону об’єкта, вказаного в п.1 даного рішення, у відповідності до вимог чинного законодавства України.
3. Вважати таким, що втратив чинність, рішення виконавчого комітету міської ради від 01.09.2021 №778 «Про включення об’єкту до Переліку першого типу та передачу в оренду майна комунальної власності шляхом проведення аукціону».
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.