Про затвердження форми журналу обліку пасік

На виконання постанови Кабінету Міністрів України від 07 лютого 2018 року №107 «Про затвердження Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції» (зі змінами), з метою ефективного впровадження вимог, передбачених наказом Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України від 19.02.2021 року №338 «Про деякі питання у сфері бджільництва», відповідно до законів України «Про бджільництво», «Про ветеринарну медицину», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити форму журналу обліку пасік Тернопільської міської об’єднаної територіальної громади, згідно з додатком (додається).
2. Управлінню економіки, промисловості та праці Тернопільської міської ради:
2.1. Здійснювати реєстрацію пасік, оформлення та видачу довідок про реєстрацію пасіки, відповідно до вимог чинного законодавства.
2.2. Забезпечувати виконання положень п.7 Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року № 107 (із змінами), в межах повноважень органів місцевого самоврядування.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватий.