Про затвердження мережі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Тернопільської міської ради на 2021-2022 навчальний рік

Додаток 1 викладено в новій редакції відповідно до рішення виконавчого комітету від 01.12.2021 №1089

Додатки 1,2 викладено в новій редакції відповідно до рішення виконавчого комітету від 27.10.2021 №955

 

Відповідно до Законів України «Про освіту», «Про дошкільну освіту», «Про загальну середню освіту», «Про позашкільну освіту», статті 32 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою оптимізації мережі закладів освіти, ефективного використання наявних приміщень, створення умов для здобуття громадянами дошкільної, повної загальної середньої освіти та позашкільної освіти виконавчий комітет Тернопільської міської ради ВИРІШИВ:

1. Затвердити мережу закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти Тернопільської міської ради на 2021-2022 навчальний рік:

1.1.Закладів та груп дошкільної освіти комунальної форми власності згідно з додатком 1 (додається).

1.2. Мережу груп компенсуючого типу у закладах дошкільної освіти та навчально-виховних комплексах згідно з додатком 2 (додається).

1.3. Закладів загальної середньої освіти згідно з додатком 3 (додається):

1.4. Мережу класів згідно з додатком 4 (додається).

1.5. Мережу груп продовженого дня у закладах загальної середньої освіти згідно з додатком 5 (додається).

1.6. Закладів позашкільної освіти згідно з додатком 6 (додається).

2. Фінансування закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти здійснювати за рахунок державної освітньої субвенції, коштів місцевого бюджету та інших джерел, не заборонених законодавством.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимир Дідича.