Про передачу в оренду майна комунальної власності та включення об’єкту до Переліку другого типу

Розглянувши звернення фізичної особи –підприємця Єліфьорова Віктора Леонідовича, керуючись Законами України “Про оренду державного та комунального майна”, “Про місцеве самоврядування в Україні”, Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 року №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», рішенням сесії Тернопільської міської ради № 8/2/31 від 18.12. 2020року «Про затвердження додаткового переліку підприємств, що надають соціально важливі послуги населенню, які мають право на отримання в оренду комунального майна без проведення аукціону» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Включити до Переліку другого типу об’єкт, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону згідно з додатком (додається).
2. Надати в оренду фізичній особі- підприємцю Єліфьорову Віктору Леонідовичу (РМОКПП …, юридична адреса: бул. Просвіти, 13/18, Тернопільського району, Тернопільської області) майно комунальної власності вказане в п.1 даного рішення.
3. Управлінню освіти і науки укласти договори оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належать до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом їх продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.