Про безоплатну передачу на баланс майна комунальної власності

Керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, Законом України «Про бухгалтерський облік та фінансову звітність в Україні», Типовим положенням про бухгалтерську службу бюджетної установи, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 26.01.2011 №59 (зі змінами від 07.11.2012 №1022, 09.01.2013 №11) з метою належного обліку майна комунальної власності та ефективного його використання, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Безоплатно передати майно з балансу Тернопільської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів №14 імені Б.Лепкого на баланс Тернопільського дошкільного навчального закладу №3 та Тернопільського дошкільного навчального закладу №12, згідно з додатком (додається).
2. Тернопільській загальноосвітній школі І-ІІІ ступенів №14 імені Б.Лепкого, Тернопільському дошкільному навчальному закладу №3 та Тернопільському дошкільному навчальному закладу №12 здійснити передачу-прийняття майна зазначеного в додатку до рішення згідно вимог чинного законодавства.
3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.