Про внесення змін у рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2019 №229 «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення»

Розглянувши подані комунальним підприємством «Тернопільводоканал» розрахунки розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку, підготовлені відповідно до Закону України «Про комерційний облік теплової енергії та водопостачання» та Наказу Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 05.06.2018 року №129 «Про затвердження Методики визначення розміру внесків за встановлення, обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку та їх розподілу між споживачами комунальних послуг, власниками (співвласниками) приміщень, обладнаних індивідуальними системами опалення та/або гарячого водопостачання», керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 13.03.2019 №229 «Про встановлення розміру внесків за обслуговування та заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення», а саме:
- Додатки 1, 3, 5 викласти в новій редакції, згідно додатків 1, 2, 3 (додаються);
- в п.1 замість слів «згідно з додатками 1, 2, 5, 6 (додаються)» читати «згідно з додатками 1, 2, 5, 6, 7, 8 (додаються)», (додатки 7, 8 додаються).
2. Провести коригування внесків за 2020 рік за обслуговування вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів в розмірах, згідно додатку 1 до даного рішення (додається).
3. Провести коригування внесків за 2020 рік за заміну вузлів комерційного обліку централізованого водопостачання та водовідведення для споживачів в розмірах, згідно додатку 2 до даного рішення (додається).
4. Рішення набирає чинності з дня, наступного за днем його опублікування в засобах масової інформації.
5. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ опублікувати дане рішення в засобах масової інформації.
6. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.

Додатки