Про надання дозволу на дарування квартири, нежитлового приміщення на ім’я неповнолітньої дитини

При розгляді заяв та відповідних документів неповнолітньої дитини …, 29.10.2005 року народження, …, які зареєстровані за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв…., встановлено, що … бажає здійснити дарування квартири за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв… та нежитлового приміщення, кладової за адресою: м.Тернопіль, пр…., приміщення LIII на ім’я неповнолітньої дитини …, 29.10.2005 року народження.
Квартира за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв…. належить на праві приватної власності … на підставі акту приймання-передачі нерухомого майна №53, довідки №67, додатку №74, виданих 24.03.2021 року СЖБК ПВНЗ «ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ І ПІДПРИЄМНИЦТВА».
Нежитлове приміщення, кладова за адресою: м.Тернопіль, пр…., приміщення LIII належить на праві приватної власності … на підставі акту приймання-передачі нерухомого майна №42, довідки №68, додатку №39, виданих 24.03.2021 року СЖБК ПВНЗ «ІНСТИТУТ ЕКОНОМІКИ І ПІДПРИЄМНИЦТВА».
Керуючись ч.3,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, враховуючи згоду матері …, захищаючи майнові та житлові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Погодити неповнолітній дитині …, 29.10.2005 року народження, укладання … договору дарування квартири за адресою: м.Тернопіль, пр…, кв… та нежитлового приміщення, кладової за адресою: м.Тернопіль, пр…, приміщення LIII на її ім’я.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.