Про будівництво АГЗП

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про міський електричний транспорт», державними будівельними нормами, враховуючи звернення комунального підприємства «Тернопільелектротранс» Тернопільської міської ради від 16.04.2021 та необхідність будівництва автомобільної газової заправної станції (АГЗП), виконавчий комітет

ВИРІШИВ:

1. Погодити КП «Тернопільелектротранс»:

1.1. Внести зміни в кошторисний розрахунок вартості будівництва по проекту «Будівництво автомобільного газозаправного пункту з пунктом сервісного обслуговування за адресою: м.Тернопіль, вул.С.Будного,42а.» з першочерговим виконанням робіт на суму не більше 5000,0 тис.грн., з яких 2850,0 тис. грн. кошти бюджету Тернопільської міської територіальної громади.

1.2. Розпочати процедуру закупівлі для визначення підрядника будівельних робіт з відповідною ліцензією (клас наслідків СС3).

2. Надати дозвіл КП «Тернопільелектротранс» на укладання договору на виконання будівельних робіт відповідно до проведених процедур вказаних в п.1 даного рішення.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.