Про надання дозволу на дарування частини квартири, де малолітня дитина має право користування житловим приміщенням

При розгляді заяви та відповідних документів …, яка зареєстрована за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв…, встановлено, що … бажає здійснити дарування частини квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв… на ім’я …

Квартира за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв…належить на праві приватної спільної сумісної власності …, …, … на підставі свідоцтва про право власності, виданого 08.03.1995 року міським бюро технічної інвентаризації (м.Тернополя), свідоцтва про право на спадщину, посвідченого 05.11.2020 року приватним нотаріусом Тернопільського міського нотаріального округу Боберською О.А.. Малолітня дитина …, 10.06.2009 року народження, має право користування житловим приміщенням.
Керуючись ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, захищаючи майнові та житлові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради

вирішив:

1. Надати … дозвіл на укладання договору дарування частини квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв… на ім’я …, де малолітня дитина …, 10.06.2009 року народження, має право користування житловим приміщенням.

2. Зобов’язати … зберегти за дитиною … житло на праві користування за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв...

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.