Про проведення конкурсу кращих практик в багатоквартирному житловому фонді Тернопільської міської територіальної громади

Внесено зміни відповідно до рішення виконавчого комітету від 22.09.2021 № 854

 

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», з метою популяризації кращих практик в багатоквартирному житловому фонді, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Провести конкурс кращих практик в багатоквартирному житловому фонді Тернопільської міської територіальної громади та затвердити:

1.1. Положення про проведення конкурсу кращих практик в багатоквартирному житловому фонді Тернопільської міської територіальної громади, згідно з додатком 1 (додається).

1.2. Склад конкурсної комісії кращих практик в багатоквартирному житловому фонді Тернопільської міської територіальної громади, згідно з додатком 2 (додається).

п.2 викладено в новій редакції відповідно до рішення виконавчого комітету від 22.09.2021 №854

2.Відділу обліку та фінансового забезпечення Тернопільської міської ради здійснити грошові виплати переможцям конкурсу за рахунок коштів цільового фонду.

Доповнено п.3 відповідно до рішення виконавчого комітету від 22.09.2021 №854

3.Контроль за виконанням рішення покласти на заступників міського голови відповідно до розподілу функціональних обов’язків.