Про передачу інженерних мереж

Враховуючи те, що роботи з водопостачання та водовідведення кварталу садибних будинків земельних ділянок учасників АТО на вул.Микулинецькій в м.Тернополі виконано, згідно проектно-кошторисної документації, з метою належного утримання і експлуатації даних інженерних мереж, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології безкоштовно передати, а комунальному підприємству «Тернопільводоканал» прийняти на баланс, з подальшим прийняттям рішення сесії міської ради про передачу в поповнення статутного капіталу підприємства, мережі водопостачання та водовідведення, які збудовано та підведено до кварталу садибних житлових будинків на вул.Микулинецькій в м.Тернополі, загальною вартістю 5 431 605,52 грн. (п’ять мільйонів чотириста тридцять одна тисяча шістсот п’ять грн. 52 коп.).

2. Прийняття-передачу інженерних мереж, зазначених в п.1 даного рішення, оформити матеріалами згідно вимог чинного законодавства.

3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.