Про надання згоди на присвоєння прізвища при реєстрації народження дитини

При розгляді заяви … та відповідні документи щодо надання згоди на присвоєння прізвища «…» при реєстрації народження дитини, встановлено, що … 05.09.2020р. в КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2» народила дівчинку (медичне свідоцтво про народження від 07.09.2020р. №00804, видане КНП «Тернопільська комунальна міська лікарня №2»). Мати дитини … бажає зареєструвати свою новонароджену дитину з присвоєнням прізвища «…», оскільки … не з’являється на реєстрацію народження дитини. Зі слів … місце перебування … їй не відоме. Керуючись ст.19, п.3 ст.145 Сімейного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.21 розділу ІІІ «Правил державної реєстрації актів цивільного стану в Україні», враховуючи рішення комісії з питань захисту прав дитини при виконавчому комітеті Тернопільської міської ради від 22.12.2020р. №356, з метою захисту прав та інтересів дитини виконавчий комітет міської ради вирішив:

1.Тернопільському міськрайонному відділу ДРАЦСу Південно-Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції (м.Івано-Франківськ) провести реєстрацію народження дитини з присвоєнням прізвища «…».

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.