Про включення об’єкта до переліку Другого типу та надання в оренду майна комунальної власності

Розглянувши звернення Тернопільського регіонального центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» від 03.12.2020 №142/02-07, керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна», «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 №483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Включити до переліку Другого типу об’єкт, що підлягає передачі в оренду без проведення аукціону згідно з додатком (додається).
2.Надати в оренду Тернопільському регіональному центру з фізичної культури і спорту осіб з інвалідністю «Інваспорт» (ідентифікаційний код …, юридична адреса: м.Тернопіль, вул. За Рудкою,14) майно комунальної власності, вказане в п.1 даного рішення.
3.Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна укласти договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом його продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.
4.Зобов’язати орендаря, вказаного в даному рішенні, питання перепланування, переобладнання, реконструкції нежитлових приміщень здійснювати, у встановленому порядку, згідно з нормативно-правовими актами України.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.