Про розірвання договору з організації забезпечення паркування транспортних засобів в місті Тернополі

З метою забезпечення належного рівня надання послуг паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування на території міста Тернополя, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи звернення операторів паркування Мисенка М.М., на підставі пункту 6.3.1. Договору з організації забезпечення паркування транспортних засобів в місті Тернополі від 02.10.2017 року №07, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Розірвати Договір з організації забезпечення паркування транспортних засобів в місті Тернополі від 02.10.2017 року №07 за згодою сторін.

2. Управлінню транспортних мереж та зв’язку укласти тимчасову угоду з особою, яка виявить бажання здійснювати організацію забезпечення паркування транспортних засобів на майданчиках для платного паркування вказаних в Договорі з організації забезпечення паркування транспортних засобів в місті Тернополі від 02.10.2017 року №07, до моменту проведення чергового конкурсу з визначення суб’єктів господарювання – операторів паркування транспортних засобів в місті Тернополі та до затвердження його результатів.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.