Про надання дозволів на укладання договорів визначення часток, дарування частини квартири, де малолітня дитина має право користування житловим приміщенням

При розгляді заяв та відповідних документів …, який зареєстрований за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…, …, яка зареєстрована за адресою: м…., вул…. Тернопільської області, встановлено, що … бажає здійснити дарування частини квартири за адресою: м.Тернопіль, вул.…, кв… на ім’я …

Квартира за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв… належить на праві приватної спільної сумісної власності …, …, …, …на підставі свідоцтва про право власності на житло, виданого 06.08.1996р міським бюро технічної інвентаризації (м.Тернополя). Малолітня дитина …, 07.07.2013р.н., має право користування житловим приміщенням.
Керуючись ч.ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 постанови Кабінету Міністрів України від 24.09.2008р. №866 «Питання діяльності органів опіки та піклування, пов’язаної із захистом прав дитини», захищаючи майнові інтереси дитини …, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Надати …, …, …, … дозвіл на укладання договору про визначення часток у спільній сумісній власності квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…, де малолітня дитина …, 07.07.2013р.н., має право користування житловим приміщенням.
2. Надати … дозвіл на укладання договору дарування 1/4 частини квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв…. на ім’я …, де малолітня дитина …, 07.07.2013р.н., має право користування житловим приміщенням.
3. Зобов’язати …, … зберегти за дитиною …, 07.07.2013р.н., житло на праві користування за адресою: м.Тернопіль вул…., кв….
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.