Про функціонування спеціального майданчику для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів

З метою забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух», Правилами дорожнього руху, затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 10.10.2001 р. №1301, постановою Кабінету Міністрів України від 17.12.2008 р. №1102 «Про затвердження Порядку тимчасового затримання та зберігання транспортних засобів на спеціальних майданчиках і стоянках» (із змінами), враховуючи рішення міської ради від 05.10.2018 р. №7/28/47 «Про внесення змін в рішення міської ради від 20.04.2018 р. №7/24/16 «Про затвердження Положення про порядок переміщення транспортних засобів для забезпечення безперешкодного функціонування транспортної інфраструктури м. Тернополя», погодження постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, виконавчий комітет
ВИРІШИВ:
1. Визначити земельну ділянку за адресою вул. Бережанська (кадастровий номер …), спеціальним майданчиком (стоянкою) для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів.
2. Директору КП «Масив» забезпечити функціонування спеціального майданчика (стоянки) для зберігання тимчасово затриманих транспортних засобів на вул. Бережанській.
3. Дочірньому підприємству «Сервіс ТЕТ» комунального підприємства «Тернопільелектротранс» здійснювати доставлення (переміщення) тимчасово затриманих транспортних засобів для зберігання на спеціальний майданчик (стоянку) на вул. Бережанській, за допомогою спеціального автомобіля - евакуатора.
4. Відділу зв’язків з громадськістю та засобами масової інформації оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.
5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.