Про виділення коштів

На підставі рішення міської ради від 20.12.2019 р. № 7/42/9 «Про місцевий бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2020 рік», керуючись ст. 28 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Дозволити управлінню у розвитку спорту та фізичної культури спрямувати кошти по КПКВК 1117691 «Виконання заходів за рахунок цільових фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади і фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади» в сумі 136 250, 00 (Сто тридцять шість тисяч двісті п’ятдесят гривень 00 коп.) КЕКВ 2282 «Окремі заходи по реалізації державних (регіональних) програм, не віднесені до заходів розвитку» на придбання спортивного одягу, інвентарю та проведення спортивних та масових заходів, навчально-тренувальних зборів, міжнародних та всеукраїнських турнірів, змагань, та для участі команд м. Тернополя у змаганнях всеукраїнського та міжнародного рівня.
2. Дозволити управлінню розвитку спорту та фізичної культури спрямувати кошти по КПКВК 1117691 «Виконання заходів за рахунок цільових фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади і фондів, утворених Верховною Радою Автономної Республіки Крим, органами місцевого самоврядування і місцевими органами виконавчої влади» в сумі 530 000, 00 (П’ятсот тридцять тисяч гривень 00 коп.) на Комунальний заклад «Дитячо-юнацька спортивна школа «Футбольна академія «Тернопіль» для придбання спортивної форми, спортивного одягу та спортивного інвентарю.
3. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Л.О. Бицюру.