Про внесення змін до рішень виконавчого комітету

Враховуючи кадрові зміни, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1.Внести зміни в додаток до рішення виконавчого комітету від 02.11.2016 № 903 «Про вирішення питань виплати грошової компенсації за належні для отримання жилі приміщення», а саме, замість слів «Гончаренко Інна Володимирівна» читати «Німуха Наталія Володимирівна».
2.Внести зміни в додаток № 1 до рішення виконавчого комітету від 09.12.2015 № 74 «Про створення комісії з питань надання населенню субсидій для відшкодування витрат на оплату житлово-комунальних послуг», замість слів «Лахута Іванна Юріївна » читати «Гринчук Наталія Ігорівна».
3.Внести зміни в додаток № 2 до рішення виконавчого комітету від 02.02.2011 № 96 «Про затвердження складу та Положення про комісію з розгляду питань щодо включення до Єдиного державного автоматизованого реєстру осіб, які мають право на пільги за фактичним місцем проживання пільговика», замість слів «Лахута Іванна Юріївна » читати «Гринчук Наталія Ігорівна».
4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.