Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету від 13.04.2016р. №286 «Про затвердження реєстрів послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі»

самоврядування в Україні», «Про адміністративні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 10 липня 2019 р. № 691 «Про реалізацію експериментального проекту щодо створення сприятливих умов для реалізації прав дитини», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету від 13.04.2016р. №286 «Про затвердження реєстрів послуг, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі», а саме додаток 4 до рішення виконавчого комітету «Реєстр адміністративних послуг територіальних органів центральних органів виконавчої влади, що надаються через Центр надання адміністративних послуг у місті Тернополі» викласти в новій редакції, згідно з додатком 1 (додається).
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради. Дідича В.Є та заступника міського голови – керуючого справами, уповноваженого з питань системи управління якістю Хімейчука І.С.