Про внесення змін в рішення виконавчого комітету міської ради від 10.07.2017р. №477 «Про погодження наказів щодо затвердження містобудівних умов та обмежень, внесення змін до містобудівних умов та обмежень, їх скасування»

Враховуючи норми Законів України «Про регулювання містобудівної діяльності», «Про архітектурну діяльність», «Про основи містобудування», норми ст.52, ст.54 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» з метою належного дотримання вимог містобудівного законодавства, координації роботи управління містобудування, архітектури та кадастру в частині реалізації повноважень, визначених у ст. 29 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності», взаємоузгодження державних, громадських та приватних інтересів під час планування і забудови територій, недопущення виникнення конфліктних ситуацій при здійсненні будівництва об̓єктів містобудування, виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Внести зміни в рішення виконавчого комітету міської ради від 10.07.2017р. №477 «Про погодження наказів щодо затвердження містобудівних умов та обмежень, внесення змін до містобудівних умов та обмежень, їх скасування», а саме:
1.1. В п.2 рішення і замість слів «укладання замовником договору про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури м.Тернополя (додається).» читати «надання гарантійного листа замовником будівництва про укладення договору про пайову участь у розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Тернопільської міської територіальної громади відповідно до п. 3.1 Положення про порядок пайової участі замовників у створенні і розвитку інженерно-транспортної та соціальної інфраструктури Тернопільської міської територіальної громади, затвердженого рішенням міської ради від 08.04.2011р. №6/7/132».
2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О.