Про затвердження архітектурних типів тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності

З метою впорядкування зовнішнього вигляду тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності на території Тернопільської міської територіальної громади,
керуючись Законом України “Про місцеве самоврядування в Україні”, наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 21.10.2011 №244 «Про затвердження Порядку розміщення тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності», виконавчий комітет
ВИРІШИВ:
1. Затвердити архітектурні типи тимчасових споруд для провадження підприємницької діяльності для розміщення на території Тернопільської міської територіальної громади згідно з додатками 1, 2, 3 (додається).
2. Управлінню містобудування, архітектури та кадастру забезпечити доступність матеріалів архітектурних типів, зазначених в п. 1 даного рішення, шляхом їх розміщення на офіційному сайті міської ради.
3. Рішення виконавчого комітету від 18.05.2011р. №878 «Про затвердження зразків зовнішнього вигляду торгових павільйонів та кіосків в м. Тернополі» вважати таким, що втратило чинність.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Остапчук В.О.