Про надання дозволу на коригування проектно-кошторисної документації

Керуючись законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про регулювання містобудівної діяльності», відповідно до Порядку затвердження проектів будівництва і проведення їх експертизи, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 11.05.2011 №560, враховуючи висновки комісії утвореної наказом від 30.05.2024 №192 , виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Надати дозвіл управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна на проведення коригування проектно-кошторисної документації та експертизи робочого проекту «Капітальний ремонт(внутрішнє опорядження та влаштування приміщення подвійного призначення (ПРУ)) дитячого садочку за адресою: м. Тернопіль вул. Микулинецька, 116-П,прим. №132».

2.Доручити управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна здійснити відповідні заходи, щодо проведення коригування та виготовлення проектно-кошторисної документації вказаної в п.1 рішення.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Ігоря Крисоватого.