Про демонтаж вивісок

Керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про рекламу», рішеннями виконавчого комітету міської ради від 07.04.2015 №276 «Про створення постійнодіючої робочої групи» та від 09.11.2022 №1248 «Про затвердження загальних вимог та обмежень щодо розміщення вивісок (табличок) на території Тернопільської міської територіальної громади», враховуючи інформацію управління муніципальної інспекції №397/19 від 22.11.2023, п. 1 протоколу №79 наради при міському голові від 26.12.2023, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Демонтувати вивіски, які встановлені самовільно без погоджувальних документів згідно з додатком (додається).

2. Постійнодіючій робочій групі вжити заходи для організації проведення демонтажу у десятиденний строк з дати прийняття рішення.

 3. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології забезпечити фінансування проведення робіт з демонтажу.

4. Комунальним підприємствам «Тернопільводоканал», «Тернопільміськсвітло», «Тернопільміськтеплокомуненерго», «Міськшляхрембуд», «Тернопільелектротранс», фірмі «Тернопільбудінвестзамовник»; приватним підприємствам «Східний масив», «Люкс», «Наш дім»; ТОВ «Коменерго Тернопіль 3», «Фаворит» виділити на вимогу робочої групи спеціалізовану техніку та засоби для проведення робіт з демонтажу.

5. Тернопільському міському ВАТ «Тернопільобленерго» забезпечити від’єднання об’єктів зовнішньої реклами від електропостачання.

6. Проведення робіт з демонтажу, приймання та зберігання демонтованих вивісок КП «Масив» і постійнодіючій робочій групі оформити відповідними актами. Видачу демонтованих вивісок провести після сплати власником вартості робіт по демонтажу і вартості їх зберігання згідно підтверджуючих документів.

7. З метою забезпечення громадського порядку при виконанні робіт з демонтажу залучити працівників Тернопільського районного управління поліції ГУНП України в Тернопільській області.

8. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення на сайті Тернопільської міської ради.

9. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук.