Про уповноваження щодо супроводження дитини

Розглянувши заяву матері … та відповідні документи щодо уповноваження …, бабусі дитини, супроводжувати неповнолітнього … 16.10.2008 року народження для реєстрації та отримання допомоги, як внутрішньо переміщеній особі в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради.

Мати дитини залишилась проживати у місті Лозова, Харківської області.

 Відповідно до рішення Лозівського міськрайонного суду Харківської області від 01.03.2017 року №…  шлюб між батьками розірвано.

 Керуючись ст. 154 Сімейного Кодексу України, Законами України «Про охорону дитинства», «Про місцеве самоврядування в Україні», п.6 Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 року №332, захищаючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Уповноважити, … 07.04.1959 року народження, бабусю дитини, на реєстрацію неповнолітнього … 16.10.2008 року народження, як внутрішньо переміщеної особи та подання від її імені заяви про виплату допомоги, як внутрішньо переміщеній особі в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради.

 2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.