Про встановлення меморіальної таблиці за адресою вул. Клима Савура, 9

Керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», спільним наказом Держбуду України та Мінкультури України від 30.11.2004 №231/806, розглянувши звернення приватного підприємства «Наш дім» від 13.03.2024 №13-03-24-1 щодо встановлення меморіальної таблиці за адресою вул. Клима Савура, 9, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити приватному підприємству «Наш дім» встановити меморіальну таблицю військовослужбовцю, солдату Збройних сил України, учаснику російсько-української війни, Харіву Артуру-Артему на фасаді багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Клима Савура, 9.

2. Зобов’язати приватне підприємство «Наш дім» монументально-художнє вирішення меморіальної таблиці погодити в управлінні містобудування, архітектури та кадастру.

3. Управлінню культури і мистецтв внести меморіальну таблицю в реєстр обліку меморіальних таблиць.

4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології взяти на утримання та обслуговування меморіальну таблицю.

5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук, Володимира Дідича.