Про надання дозволу на дарування будинковолодіння та земельної ділянки, де малолітні діти мають право користування житловим приміщенням

При розгляді заяви та відповідних документів …, …, які зареєстровані за адресою: м.Тернопіль, вул….,…, кв…., батьків дітей … 05.06.2017 року народження, … 11.10.2011 року народження встановлено, що бабуся дітей … бажає здійснити дарування будинковолодіння в складі житлового будинку, що розташований в місті Тернополі по вулиці …№…/… та земельної ділянки, площею 0,0273 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, кадастровий номер … за адресою: м.Тернопіль, вул….,…, на ім’я ….

Будинковолодіння в складі житлового будинку, що розташований в місті Тернополі по вулиці … №…/… та земельна ділянка, площею 0,0273 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, кадастровий номер … за адресою: м.Тернопіль, вул….,… належать на праві приватної власності … на підставі свідоцтва про право на спадщину за законом, посвідченого 12.09.2005 року Другою тернопільською державною нотаріальною конторою.

Малолітні діти … 05.06.2017 року народження, … 11.10.2011 року народження мають право користування житловим приміщенням.

 Керуючись ч.2,4 ст.177 Сімейного кодексу України, ст.17 Закону України «Про охорону дитинства», ст.12 Закону України «Про основи соціального захисту бездомних осіб і безпритульних дітей», Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.67 Порядку провадження органами опіки та піклування діяльності, пов’язаної із захистом прав дитини, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 24.09.2008 року №866, захищаючи майнові та житлові інтереси дітей …, …, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

 1. Надати … дозвіл на укладання договору дарування будинковолодіння в складі житлового будинку, що розташований в місті Тернополі по вулиці …№…/… та земельної ділянки, площею 0,0273 га для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд, кадастровий номер … за адресою: м.Тернопіль, вул….,…, на ім’я …, де малолітні діти … 05.06.2017 року народження, … 11.10.2011 року народження мають право користування житловим приміщенням.

2. Зобов’язати …, … зберегти за дітьми …, ... житло на праві користування за адресою: м.Тернопіль, вул….,…, кв…..

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.