Про встановлення меморіальної таблиці за адресою вул. Володимира Лучаковського, 5

Керуючись ст. 31 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Законом України «Про архітектурну діяльність», спільним наказом Держбуду України та Мінкультури України від 30.11.2004 №231/806, розглянувши звернення приватного підприємства «Загребелля» від 17.01.2024 №18/2024 щодо встановлення меморіальної таблиці за адресою вул. Володимира Лучаковського, 5, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Дозволити приватному підприємству «Загребелля» встановити меморіальну таблицю військовослужбовцю, капітану Збройних сил України, учаснику російсько-української війни, Слугоцькому Олександру Богдановичу на фасаді багатоквартирного житлового будинку за адресою вул. Володимира Лучаковського, 5.

2. Зобов’язати приватне підприємство «Загребелля» монументально-художнє вирішення меморіальної таблиці погодити в управлінні містобудування, архітектури та кадастру.

3. Управлінню культури і мистецтв внести меморіальну таблицю в реєстр обліку меморіальних таблиць.

 4. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології взяти на утримання та обслуговування меморіальну таблицю.

 5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Вікторію Остапчук, Володимира Дідича.