Про уповноваження щодо супроводження дитини

Розглянувши заяву … та відповідні документи щодо уповноваження … супроводжувати дитину … 29.09.2016 року народження для реєстрації та отримання допомоги, як внутрішньо переміщеній особі в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради, встановлено, що матір’ю дитини … записана …, батьком записаний … (свідоцтво про народження серія 1-ВЛ №460486, видане 18 жовтня 2016 року Орджонікідзевським районним у місті Харкові відділом державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Харківській області). Мати дитини … перебуває на лікуванні в Республіці Польща. Батько дитини … залишився проживати у місті Харкові.

Керуючись ст. 154 Сімейного кодексу України, Законами України «Про охорону дитинства», «Про місцеве самоврядування в Україні», п.6 Порядку надання допомоги на проживання внутрішньо переміщеним особам, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 20.03.2022 року №332, захищаючи інтереси дитини, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Уповноважити … на реєстрацію дитини … 29.09.2016 року народження, як внутрішньо переміщеної особи та подання від її імені заяви про виплату допомоги, як внутрішньо переміщеній особі в управлінні соціальної політики Тернопільської міської ради.

2. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.