Про надання погодження на виїзд дитини за межі України

При розгляді заяви …, який зареєстрований за адресою: провулок .., місто .., тимчасово проживає, як внутрішньо переміщена особа, за адресою: вулиця .., квартира … місто Тернопіль та відповідних документів, встановлено, що він просить надати погодження на виїзд дитини за межі України …, 27.02.2019 року народження, у зв’язку з тим, що виховує дитину самостійно. Місце перебування матері дитини, …, невідоме, у зв’язку з воєнними діями. Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», постановою Кабінету Міністрів України від 12.03.2022 року №264 «Про внесення змін до Правил перетинання державного кордону громадянами України»,з метою збереження життя із здоров’я дитини в умовах воєнного стану, виконавчий комітет міської ради вирішив:

1. Надати погодження на виїзд …, 27.02.2019 року народження, за межі України у супроводі батька ….

2. Зобов’язати … звернутись до консульської установи України в країні перебування для постановки дитини на тимчасовий консульський облік.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.