Про внесення змін та доповнень до рішення виконавчого комітету міської ради від 21.12.2016 №1113

З метою  забезпечення в м. Тернополі безперебійного руху транспорту, перевезення пасажирів і вантажів та ліквідації наслідків можливих стихійних явищ у зимовий період року, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про дорожній рух», «Про благоустрій населених пунктів», Правилами благоустрою Тернопільської міської територіальної громади, відповідно до Наказу Міністерства з питань житлово-комунального господарства України 07.07.2008 №213 «Про затвердження Методичних рекомендацій з прибирання території об'єктів благоустрою населених пунктів», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Внести зміни та доповнення до Дорожньої карти утримання шляхово-мостового господарства м. Тернополя в зимовий період, затвердженої рішенням виконавчого комітету міської ради від 21.12.2016 №1113 «Про затвердження Дорожньої карти утримання шляхово-мостового господарства м. Тернополя в зимовий період»  та викласти її в  наступній редакції (додається).

2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.