Про введення в дію протоколу засідання конкурсної комісії

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», п.30  Порядку проведення конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів, затвердженого Постановою Кабінету Міністрів України від 16.11.2011 року №1173 (із змінами і доповненнями), враховуючи рішення конкурсної комісії з визначення виконавця з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади, виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Ввести в дію рішення конкурсної комісії зазначене у протоколі №4 від 12 січня 2022 року щодо визначення переможця конкурсу з надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади (додається).

2. Договір з переможцем конкурсу на надання послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади, Лоти №№2, 4 укласти терміном на 1 рік.

3. Уповноважити начальника управління житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Олега Соколовськогона укладання договору з переможцем конкурсу.

4. Визначити ТОВ «Альтфатер Тернопіль» виконавцем послуг з вивезення побутових відходів на території Тернопільської міської територіальної громади  до проведення нового конкурсу та укладення відповідного договору.

5. Управлінню цифрової трансформації та комунікацій зі ЗМІ оприлюднити дане рішення в засобах масової інформації.

6. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Владислава Стемковського.