Про затвердження протоколу електронного аукціону

Керуючись Законами України «Про оренду державного та комунального майна»,  «Про місцеве самоврядування в Україні», Порядком передачі в оренду державного та комунального майна затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 03.06.2020 № 483 «Деякі питання оренди державного та комунального майна», Положенням про оренду комунального майна Тернопільської міської територіальної громади затвердженого  рішенням   Тернопільської  міської  ради від 29.10.2021 №8/10/21 «Про порядок оренди майна комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1.Затвердити протокол про результати електронного аукціону №LLE001-UA-20211206-39284з передачі в погодинну оренду нежитлового приміщення комунальної власності Тернопільської міської територіальної громади за адресою: м.Тернопіль, вул. Руська,6 загальною площею 219.5кв.м, розміщеного на четвертому поверсі нежитлової будівлі (додається).

2.Надати в  погодинну оренду фізичній особі – підприємцю Остапчук  Вікторії  Ігорівні, (РНОКПП: …, юридична адреса м. Тернопіль,вул. Чернівецька, буд. 63, кв. 28 ) майно комунальної власності, згідно з додатком (додається).

3.Управлінню освіти  і науки  укласти договір оренди індивідуально визначеного (нерухомого або іншого) майна, що належить до комунальної власності, згідно даного рішення, з правом його продовження у відповідності до вимог чинного законодавства України.

4.Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради  Володимира Дідича.