Про організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти у 2022 році

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», на виконання статті 56 Закону України «Про освіту», статті 20 п.7 Закону України «Про повну загальну середню освіту», відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 24.03.2021 № 305 «Про затвердження норм та Порядку організації харчування у закладах освіти та дитячих закладах оздоровлення та відпочинку», враховуючи рішення Тернопільської міської ради від 17.12.2021 № 8/11/23 «Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік», з метою організації раціонального харчування учнів у закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти міста виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Забезпечити у 2022 році організацію харчування учнів у закладах загальної середньої та професійної (професійно-технічної) освіти у межах відповідних бюджетних призначень.

2. Встановити вартість харчування учнів, які звільняються від оплати за харчування, згідно з додатком 1 (додається).

3. Звільнити від оплати за харчування учнів пільгових категорій закладів загальної середньої освіти згідно з додатком 2 (додається).

4. Звільнити від оплати за харчування учнів пільгових категорій закладів професійної (професійно-технічної) освіти та Галицького коледжу імені В’ячеслава Чорновола згідно з додатком 3 (додається).

5. Звільнити від оплати за харчування учнів Тернопільського педагогічного ліцею спортивного профілю.

6. Встановити, що харчування учнів, які не належать до пільгових категорій, здійснюється за кошти батьків.

7. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.