Про здійснення оплати за комунальні послуги

З метою забезпечення належного утримання приміщення за адресою бульвар Тараса Шевченка, 1, яке знаходиться на балансі Тернопільського комунального методичного центру науково-освітніх інновацій та моніторингу, враховуючи рішення міської ради від 17.12.2021р. №8/11/__ «Про бюджет Тернопільської міської територіальної громади на 2022 рік» виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Тернопільському комунальному методичному центру науково-освітніх інновацій та моніторингу здійснювати оплату:

1.1. За надані комунальні послуги в приміщеннях будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка, 1, в яких розміщені: управління освіти і науки Тернопільської міської ради, управління сім’ї, молодіжної політики та захисту дітей Тернопільської міської ради, управління розвитку спорту та фізичної культури Тернопільської міської ради, відділ охорони здоров’я та медичного забезпечення Тернопільської міської ради, управління культури і мистецтв Тернопільської міської ради, комунальна установа «Інклюзивно-ресурсний центр № 1» Тернопільської міської ради до 31 грудня 2022 року.

1.2. За утримання системи тривожної сигналізації в приміщеннях будівлі за адресою бульвар Тараса Шевченка, 1, в яких розміщені структурні підрозділи Тернопільської міської ради, а саме: кабінет №36- начальника управління освіти і науки, кабінет №2 начальника відділу охорони здоров’я та медичного забезпечення, кімната охорони перший поверх до 31 грудня 2022 року.

2. Зобов’язати Тернопільський комунальний методичний центр науковоосвітніх інновацій та моніторингу забезпечити належне утримання системи тривожної сигналізації.

3. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Володимира Дідича.