Про звільнення від плати за надання соціальних послуг

З метою надання безоплатних соціальних послуг мешканцям Тернопільської міської територіальної громади, які перебувають в складних життєвих обставинах або мають найвищий ризик потрапляння в такі обставини, керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», статтею 28 Закону України «Про соціальні послуги», постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2020 № 587 «Про організацію надання соціальних послуг», виконавчий комітет міської ради

ВИРІШИВ:

1. Затвердити Перелік соціальних  послуг і категорії громадян, які  звільняються від плати за їх отримання, згідно з додатком 1 (додається).

2. Затвердити Склад комісії щодо звільнення окремих категорій громадян від плати за надання соціальних послуг згідно з додатком 2 (додається).

3. Затвердити Положення про комісію щодо звільнення окремих категорій громадян від плати за надання соціальних послуг згідно з додатком 3 (додається).

4. Вважати таким, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Тернопільської міської ради від 29.04.2020 №332 «Про створення комісії для звільнення від плати за надання платних соціальних послуг».

5. Контроль за виконанням рішення покласти на секретаря ради Ігоря Гірчака.