Про передачу на баланс об’єктів проектів громадського бюджету

Враховуючи завершення робіт капітального ремонту об’єктів, фінансування яких здійснювалось згідно проектів громадського бюджету та з метою їх подальшого належного утримання та обслуговування, керуючись ст. 30 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Управлінню житлово-комунального господарства, благоустрою та екології Тернопільської міської ради безоплатно передати на баланс, а:
1.1 комунальному закладу Тернопільської міської ради "Дитяча хорова школа "ЗОРИНКА" імені Ізидора Доскоча прийняти на баланс для утримання та обслуговування, передбаченому чинним законодавством об’єкт:
- капітальний ремонт – влаштування згідно Проекту «Зоряна дорога» (облагородження території шляхом настилу бруківки на площадці перед входом до Дитячої хорової школи «Зоринка» імені Ізидора Доскоча) в м.Тернополі» (громадський бюджет);
1.2. Тернопільському комунальному методичному центру науково - освітніх інновацій та моніторингу прийняти на баланс для утримання та обслуговування, передбаченому чинним законодавством об’єкт:
- капітальний ремонт – облаштування комплексного Трансфер – містечко (культурно-відпочинкової зони за адресою вул. Качали,1) в м. Тернополі (громадський бюджет).
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступників міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.В. Стемковського та Л.О. Бицюру.