Про внесення змін в рішення виконавчого комітету від 26.04.2017р. №306 «Про забезпечення учнів, вихованців та студентів денної форми навчання правом на пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування (крім таксі)»

З метою покращення порядку забезпечення пільгового проїзду учнів, керуючись Законами України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про освіту», «Про міський електричний транспорт», «Про автомобільний транспорт», Правилами надання населенню послуг з перевезень міським електротранспортом, Правилами надання послуг пасажирського автомобільного транспорту, виконавчий комітет
ВИРІШИВ:
1. Підпункт 4.1. додатку до рішення виконавчого комітету від 26.04.2019р. №306 «Про забезпечення учнів, вихованців та студентів денної форми навчання правом на пільговий проїзд у міському пасажирському транспорті загального користування (крім таксі)» доповнити словами: «Для отримання відповідного Електронного квитка "Соціальна карта Тернополянина" учні, або один із їх батьків (опікун)повинні надати заповнену анкету-заяву на виготовлення Соціальної картки Тернополянина, з цифровим фото учня, надати згоду на збір та обробку їх персональних даних, копію реєстраційного номера облікової картки платника податків (ідентифікаційного коду) та пред’явити його оригінал, копію документа, що посвідчує особу (свідоцтво про народження, паспорт громадянина України, та пред’явити їх оригінали. Довідку про реєстрацію місця проживання особи/Довідку про реєстрацію місця перебування особи. Зразок анкети-заяви розробляється Оператором електронних систем у м. Тернопіль. При пере виготовленні Електронного квитка "Соціальна карта Тернополянина" додатково подається – копія квитанції про оплату вартості виготовлення картки.
Управління освіти і науки Тернопільської міської ради надає копії наказів керівників закладів освіти про зарахування учнів до перших класів.
2. Контроль за виконанням даного рішення покласти на заступника міського голови Л.О.Бицюру.