Про прийняття майна, активів та зобов’язань

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», враховуючи рішення міської ради від 13.03.2020 року №7/46/7 «Про початок реорганізації Городищенської сільської ради шляхом приєднання до Тернопільської міської ради» виконавчий комітет міської ради
ВИРІШИВ:
1. Затвердити передавальний акт та акт приймання-передачі документів, що нагромадилися під час діяльності Городищенської сільської ради (ЄДРПОУ 04392385), (додаються).
2. Утворити комісію з прийняття майна, активів та зобов’язань Городищенської сільської ради, згідно з додатком (додається).
3. Комісії, зазначеної в пункті 2 рішення в термін до 01.07. 2020 року прийняти майно, активи та зобов’язання, згідно вимог чинного законодавства.
4. Управлінню обліку та контролю за використанням комунального майна підготувати проєкти рішень виконавчого комітету щодо передачі на баланс майна, активів та зобов’язань структурним підрозділам, підприємствам, установам і організаціям Тернопільської міської ради.
5. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради В.Є.Дідича.