Про видачу ордерів на службові квартири

Розглянувши клопотання Управління Служби безпеки України в Тернопільській області, керуючись Житловим кодексом, Постановою Ради міністрів УРСР «Про службові жилі приміщення», враховуючи рекомендації громадської комісії з житлових питань, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Видати ордер на службову трикімнатну квартиру №… житловою площею 47,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Постнікову … на склад сім'ї 4 особи.
2. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 15,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Бакуну … на склад сім'ї 1 особа.
3. Видати ордер на службову двокімнатну квартиру №…житловою площею 30,4кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Половʼюку … на склад сім'ї 4 особи.
4. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №…житловою площею 17,1кв.м. за адресою вул….співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Шаршоню … на склад сім’ї 2 особи.
5. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №…. житловою площею 15,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Предку … на склад сім’ї 2 особи.
6. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №….житловою площею 15,2кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Кондрацькому … на склад сім'ї 2 особи.
7. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 14,5кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Крапівній … на склад сім'ї 1 особа.
8. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 15,0кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Королюку …. на склад сім'ї 2 особи.
9. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №… житловою площею 15,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Когуту … на склад сім'ї 3 особи.
10. Видати ордер на службову однокімнатну квартиру №…. житловою площею 15,1кв.м. за адресою вул…. співробітнику Управління СБУ в Тернопільській області Супруневичу …на склад сім'ї 3 особи.