Про надання неповнолітній дитині дозволу на укладання договору про поділ спадкового майна

 

При розгляді заяв та відповідних документів неповнолітньої дитини …, .. ...2003р.н., гр…., які зареєстровані за адресою: м.Тернопіль, вул… кв…, встановлено, що … помер ……...2017р. Спадкоємцями майна … є неповнолітня донька …, … ...2003р.н., повнолітні доньки …, …, дружина …. Заявники просять надати дозвіл на укладання договору про поділ спадкового майна.
Спадковим майном є:
- частина квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…, кв…;
- 1/2 частина квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв….;
- 1/2 частина земельної ділянки, площею 0,10 га, для будівництва та обслуговування житлового будинку господарських будівель і споруд, яка розташована в с.Петриків Тернопільського району Тернопільської області.
Керуючись ч.1. ст.19 Сімейного кодексу України, ст.1268, п.2 ст.ст.1274,1278 Цивільного кодексу України, Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», захищаючи майнові інтереси неповнолітньої дитини Жидяк Уляни Богданівни, виконавчий комітет міської ради
вирішив:
1. Надати неповнолітній дитині …, ... ...2003р.н., дозвіл на укладання договору про поділ спадкового майна.
2. Надати дозвіл на посвідчення нотаріусом договору про поділ спадкового майна між спадкоємцями померлого …:
- неповнолітньою донькою …, ... ….2003р.н.;
- повнолітньою донькою …;
- повнолітньою донькою …;
- дружиною …,
відповідно до якого оформити за неповнолітньою донькою …, …..2003р.н., частину квартири за адресою: м.Тернопіль, вул…., кв… та видати свідоцтво про право на спадщину за законом згідно договору про поділ спадкового майна.
3. Зобов’язати …договір про поділ спадкового майна пред’явити в службу у справах неповнолітніх та дітей.
4. Контроль за виконанням рішення покласти на заступника міського голови з питань діяльності виконавчих органів ради Бицюру Л.О.