Про внесення змін до Статуту комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради

Керуючись Законом України «Про місцеве самоврядування в Україні», розглянувши клопотання комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради від 28.05.2024 №26/2024, з метою ефективного та стабільного функціонування підприємства, враховуючи висновок постійної комісії міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму, міська рада

ВИРІШИЛА:

1. Внести зміни до Статуту комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (КОД 14041652), затвердженого рішенням міської ради від 09.06.2023 №8/26/32 та доповнити підпунктами:

1.1. «2.2.23. Допоміжне обслуговування наземного транспорту»;

1.2. «2.2.24. Надання інших допоміжних комерційних послуг, н. в. і. у.».

2. Затвердити Статут комунального підприємства «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (КОД 14041652) в новій редакції, згідно з додатком (додається).

3. Комунальному  підприємству «Підприємство матеріально-технічного забезпечення» Тернопільської міської ради (КОД 14041652) вчинити всі необхідні дії для внесення змін у відомості, які містяться в Єдиному державному реєстрі і доповнити їх видами економічної діяльності «Допоміжне обслуговування наземного транспорту 52.21» та «Надання інших допоміжних комерційних послуг, н. в. і. у. 82.99».

4.Контроль за виконанням рішення покласти на постійну комісію міської ради з питань економіки, промисловості, транспорту і зв’язку, контролю за використанням комунального майна, зовнішніх зв’язків, підприємницької діяльності, захисту прав споживачів та туризму.

Поіменне голосування